De acord
Acest website folosește cookies dar NU în scopuri comerciale. Detalii

Termeni și condiții

Termeni și condiții generale aplicate pentru donații online pe website-ul timisoara6.ro

Prin accesul, navigarea și folosirea website-ului timisoara6.ro, numit în continuare și „Site” sau „Site-ul”, sunteți de acord cu Termenii și condițiile generale de folosire a acestuia. În plus, prin folosirea metodei de donații online, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos, aplicate exclusiv în cazul donațiilor efectuate online.
a. Parohia Română Unită cu Roma Greco-Catolică Timișoara VI acceptă donații online. Donațiile prin credit card se fac prin serviciul de procesare plăti online oferit de Paylike.
b. Prin serviciul Paylike donațiile vor fi efectuate în LEI.
c. Prețul tranzacției indicat este prețul net care va fi plătit de utilizator, fără nicio taxa suplimentară.
d. Puteți face o donație online urmând pașii de mai jos:
– Pentru o donație online rapidă apăsați butonul „Donează ACUM” sau în cadrul secțiunii AJUTĂ identificați pentru ce anume vreți să donați și apăsăți pe butonul „Donează”.
– Alegeți sau introduceți suma pe care doriți să o donați.
– Unde vi se cer introduceți datele dvs. personale.
– Introduceți datele despre credit/debit card.
Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru donația efectuată și vă oferă informațiile relevante pentru această operație. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.
e. Plata cu cardul va apărea pe extrasul de cont cu numele „PRU GrCat Timisoara VI” prescurtarea de la „Parohia Română Unită cu Roma Greco-Catolică Timișoara VI”.

a. Informațiile personale sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți.

b. Cât de sigur este pentru mine să plătesc on-line?
Donațiile de pe acest website sunt tranzacționate prin intermediul serviciilor de plăți on-line oferite de Paylike. Riscurile asociate unei plăți on-line sunt:
– Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. Paylike garantează securitatea sistemelor sale informatice.
– Datele dumneavoastră, în cazul plăților prin card bancar, (număr de card, dată expirării etc.) să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. În cazul sistemului „3-D Secure” aplicat de către Paylike pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment, pe serverele noastre sau pe serverele Paylike, aceastea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți Verified by Visa și SecureCode pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure”.
Dacă ați ales metodă de plata „Card credit/debit”, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro), este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizații, care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate precum cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigură, în primul rând, că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment, pe serverele noastre sau pe serverele Paylike, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.
În plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate, cunoscut numai de posesor, și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumpărături sau donații on-line cu orice card emis sub licență Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Puteți alege dintre următoarele metode de plată: card de credit/debit prin Paylike, transfer bancar/ordin de plată.

Dacă ați ales card de credit/debit că metodă de plată, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru donația pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante relative la aceasta. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

Paylike acceptă următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.

Folosind că metodă de plata card-ul bancar de credit/debit, donația dumneavoastră va fi procesată imediat.

Pentru donații pentru care ați ales metoda de plată prin transfer bancar, procesarea donației se va face doar după confirmarea creditării contului Parohiei Române Unite cu Roma Greco-Catolice Timișoara VI cu suma transferată, introducându-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Donațiile se pot returna donatorilor în cazul în care aceștia solicită returnarea în mod expres și exclusiv pentru donațiile online efectuate prin card bancar. În acest caz, donatorii vor trimite în termen de maximum 7 zile calendaristice, din momentul în care a fost efectuată donația, o cerere scrisă către Parohia Română Unită cu Roma Greco-Catolică Timișoara VI în care vor solicita, în mod expres și precis, returnarea sumei donate. Donatorii vor atașa la această cerere dovada donării acestei sume de bani prin intermediul site-ului timisoara6.ro.

Cererea de returnare a donațiilor va fi expediată prin poștă electronică, la adresa: parohiatm6@gmail.com sau prin poștă cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire la adresa: Str. Pomiculturii 36, 300272 Timișoara, Județ Timiș.

Datele solicitate de către Parohia Română Unită cu Roma Greco-Catolică Timișoara VI sau Paylike vor fi folosite doar în contextul facilitării donațiilor către Parohia Română Unită cu Roma Greco-Catolică Timișoara VI.

Fără acordul prealabil al utilizatorului, informațiile obținute de la acesta nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții, etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează în orice fel de website.

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de Parohia Română Unită cu Roma Greco-Catolică Timișoara VI sau Paylike numai în scopul declarat anterior. Informațiile din formularul de plată vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donației.

Datele completate de către utilizatori nu vor fi stocate pe servele Parohiei Române Unite cu Roma Greco-Catolice Timișoara VI sau Paylike, acestea fiind colectate de către procesatorii de plăti.

Orice tentativă de acces neautorizat în Site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

Eventualele litigii, divergențe sau pretenții rezultate din sau în legătură cu donațiile efectuate, vor fi soluționate prin negocieri amiabile. Dacă aceste negocieri nu au succes în termen de 10 zile calendaristice de la dată la care apare disputa, aceasta va fi soluționată de instanțele competente.

Termenii și condițiile generale de folosire a Site-ului, precum și Termenii și condițiile generale aplicate pentru donații online, sunt acceptate în deplină cunoștință de către utilizator, actul de donație implicând acceptarea imediată și totală a termenilor amintiți.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, utilizatorul își asumă în totalitate aceste riscuri.

a.Modalități de primire a donațiilor:

Pentru proiectele inițiate și derulate de Parohia Română Unită cu Roma Greco-Catolică Timișoara VI donațiile se pot face prin intermediul serviciilor specializate în donații online implementate pe site-ul timisoara6.ro sau după cum urmează:

– donații online, direct de pe site-ul timisoara6.ro, prin intermediul serviciului specializat Paylike;

– donații direct în conturile Parohiei Române Unite cu Roma Greco-Catolice Timișoara VI deschise la BCR
DENUMIRE: Parohia Română Unită cu Roma Greco-Catolică Timișoara VI,
CIF: 31767179,
IBAN RON: RO86RNCB0720136490890001.

– Sumele colectate, prin metodele prezentate mai sus, vor fi afectate de comisioanele bancare și de costurile aferente procesării acestora. Valoarea comisioanelor poate să difere în funcție de banca unde se plătește/încasează donația. Parohia Română Unită cu Roma Greco-Catolică Timișoara VI nu poate oferi informații legate de comisioanele bancare. Pentru aceste informații vă rugăm să vă adresați direct instituțiilor bancare.

– Din fiecare donație 90% se direcționează către scopul ales, iar 10% pentru a susține cheltuielile aferente (comisioane, personal, webhosting etc.)

b. Toți utilizatorii se obligă să respecte legile în vigoare.

c. Termenii și condițiile prezente pot fi oricând modificate fără preaviz.

Paylike acționează ca operator de date în ceea ce privește informațiile relative la plata dumneavoastră, consultați politica lor de confidențialitate pentru mai multe informații despre procesare